SEO | SEA |  CRO | Social Media Marketing | E-mail Marketing | Google Mijn Bedrijf

Online Marketing

Online marketing

Vind je het voldoende om gewoon online aanwezig te zijn? Een goed uitziende website is niet alles. Het is minstens net zo belangrijk dat je jouw doelgroep weet te bereiken.

Wij kunnen je hier altijd in voorzien, ook wanneer wij je website niet hebben gemaakt. Wij bieden de onderstaande online marketing diensten aan. Klik op één van de diensten voor meer informatie.

Wat is online marketing?

Online marketing is het promoten van producten en diensten op het internet. Met als doel om deze producten en diensten te verkopen door de bezoekers te beïnvloeden. Online marketing wordt ook wel internet marketing genoemd.

Online marketing is erg breed. Er zijn verschillende middelen inzetbaar om je doel te bereiken. Zoekmachine optimalisatie is een voorbeeld van online marketing. Men kent dit ook als SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization. SEO heeft als doel om je goed vindbaar te maken in de zoekmachines.     

De meeste Nederlanders starten hun zoektocht via Google. Wij zorgen er voor dat je website goed vindbaar is in de zoekmachines (o.a. Google) door middel van SEO (Search Engine Optimization).


SEO betekent zoekmachineoptimalisatie en staat voor een verzameling van technieken die gericht zijn op het optimaliseren van websites of internetpagina's voor de vindbaarheid door zoekmachines.

SEA betekent Search Engine Advertising. Simpel vertaald: adverteren in zoekmachines. Je target jouw doelgroep door te adverteren middels specifieke zoekwoorden en woordcombinaties.

 

SEA helpt je bij twee zaken. Bij het toepassen van SEA wordt je beter gevonden en bereik je hogere bezoekersaantallen op je website. Met het adverteren via Google Ads blijf je altijd controle hebben over de kosten.

CRO staat voor Conversion Rate Optimization. CRO is het verbeteren van het conversiepercentage van een website waardoor dus uit hetzelfde aantal bezoekers meer leads gehaald worden. CRO is een cruciaal onderdeel binnen digitale marketing.

Kortom wij zorgen dat de bezoekers van je website doen wat jij wilt.

Vandaag de dag wordt er enorm veel gebruik gemaakt van Social Media. Waar bevindt zich jouw doelgroep? Toon je merk of product op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, of Snapchat. Bereik jouw doelgroep met Social Media Marketing op de juiste plaats op het juiste moment.

E-mail marketing is een krachtig en effectief marketingmiddel om jouw doelgroep te bereiken. E-mail marketing wordt ingezet voor het versterken van bestaande relaties, werven van nieuwe relaties of het verbeteren van je bedrijfsimago. Met behulp van verschillende tools kunnen onze experts jouw doelen waarmaken.

De meeste Nederlanders starten hun zoektocht via Google. Met een bedrijfsprofiel op Google Mijn Bedrijf kun je de betrokkenheid van lokale klanten op Google Zoeken en Maps vergroten.

Wij richten je Google Mijn Bedrijf effectief in, zodat je lokaal beter gevonden wordt door potentiële klanten.

Overige marketing...

Wij focussen ons niet op offline uitingen. Ondanks we het wel kunnen, is het niet onze passie.

Online doen we vrijwel alles van een website maken tot conversie. We kunnen je wel helpen aan logo’s en huisstijlen.

Online Marketing Amersfoort - Webbloei

Logo maken

Waarom een logo?
Een logo is belangrijk om verschillende redenen. Je logo en huisstijl dragen uit waar jouw merk voor staat, op een manier die jouw doelgroep aanspreekt.

Logo laten maken?
Wil jij een logo laten maken voor je bedrijf? Bij ons kan je goedkoop een logo laten maken. Klik hier voor meer informatie over een logo laten ontwerpen door Webbloei. De onderstaande logo’s hebben wij bijvoorbeeld ontworpen.

Navigeer naar...

Webhosting

Workshops

Webdesign