Gebruiksvriendelijk, goed vindbaar in de zoekmachines (SEO) en responsive op alle apparaten

WORDPRESS WEBDESIGN

Website maken

Website laten maken? Een website bouwen wij in WordPress. WordPress specialist Webbloei is een complete website bouwer. Onze expertise is om snelle en toegankelijke websites te maken die zich onderscheiden van de rest. De websites die wij maken zijn goed vindbaar in de zoekmachines. Hierin leggen wij de focus op Google. Met een prachtig webdesign en hoogwaardige code bouwen we responsieve WordPress websites voor op je desktop, tablet en smartphone.

Meer informatie

Wij bouwen onze websites en webshops op basis van WordPress. Het WordPress content management systeem is veruit het meest populaire CMS en meest gebruikt. 35% van alle websites wereldwijd draait inmiddels op basis van WordPress.

Onze specialisten maken de back-end van je website gebruiksvriendelijk, zodat jij er makkelijk mee overweg kan!

De meeste Nederlanders starten hun zoektocht via Google. Wij zorgen er voor dat je website goed vindbaar is in de zoekmachines (o.a. Google) door middel van SEO (Search Engine Optimization).

SEO betekent zoekmachineoptimalisatie en staat voor een verzameling van technieken die gericht zijn op het optimaliseren van websites of internetpagina's voor de vindbaarheid door zoekmachines.

Een responsive ontwerp is belangrijk. Dit zorgt er voor dat de bezoeker een soepele, positieve ervaring heeft, ongeacht of dat via een desktop, tablet of smartphone is.

Al onze websites zijn responsive en passen zich automatisch aan het apparaat aan.

Responsive website

Een website geschikt voor je mobiel, smartphone of tablet daar kan je niet omheen vandaag de dag.

Waarom je website responsive maken?
Op welke apparaten bezoeken jouw websitebezoekers je website? Bezoeken ze je website voornamelijk op een computer, tablet of telefoon? Mobiele bezoekers worden steeds belangrijker. Daarom moet jouw website een responsive ontwerp hebben. Met een responsive ontwerp past je website zich automatisch aan het apparaat aan. Zo heeft elke bezoeker een soepele ervaring op je website.

Website huren

Wil je een website huren per maand? Bij ons is dit al mogelijk van € 45,- per maand. Lees hier meer over een website huren per maand.

Website maken Amersfoort Webbloei

Website vindbaar maken op Google

Heb je al een website laten maken? Is je website niet goed vindbaar in de zoekmachine? Nadat je website online is, wil je dat je website bezoekers krijgt. Wij kunnen je hiermee helpen.

Hoe word ik gevonden op Google?
Het is belangrijk om je website technisch te optimaliseren voor Google. Dit zorgt voor een hogere ranking in Google. Maak je website beter leesbaar voor Google en je bezoekers met on-page SEO.

Meer lezen over je website beter vindbaar maken op Google? Ga dan naar de online marketing pagina.

Portfolio

Al onze websites zijn dus gebruiksvriendelijk, goed vindbaar in de zoekmachines en volledig responsive. Bekijk hier ons gehele portfolio. 

Navigeer naar...

Online Marketing

Webhosting

Workshops